Dreamland

Verjaardagsbox Superhelden

Heb jij een echte superheld of superheldin in huis? Dan wordt de verjaardag ongetwijfeld memorabel met onze superhelden verjaardagsbox. Tijdens dit themafeestje nemen de jarige en zijn/haar gasten het samen met Captain DreamLand op om de verschrikkelijke "Z" te verdrijven uit de stad. Door samen te werken, geheime opdrachten uit te voeren en door vooral véél plezier te maken. In deze box vind je uitnodigingen, bordjes, bekertjes, servetten, vlaggen en ballonnen, een welkomstbliksem, en heel veel spelmateriaal om de gasten een onvergetelijke namiddag te bezorgen!

Prix régulier €95,00 €47,50 (lagere prijs gezien testfase)
Verjaardagsbox Superhelden

Verjaardagsbox Sweet Dreams

In deze verjaardagsbox staat de magische droomwereld centraal. Een boosaardige Dromenvreter heeft alle dromen uit Dromenland opgeslorpt. Tijdens het feest kunnen de gasten drie opdrachten vervullen om de kwade geest te verdrijven: een dromenvanger maken, het sterrenstof terug aan de hemel blazen en een lichtfeestje organiseren! In deze box vind je uitnodigingen, bordjes, bekertjes en servetten, droomvlaggetjes, en heel veel spel- en knutselmateriaal om de jarigen én gasten een onvergetelijk feest te bezorgen!

Prix régulier €110,00 €55,00 (lagere prijs gezien testfase)
Verjaardagsbox Sweet Dreams

“De inhoud van de doos was erg origineel en zinvol (lamp, oogmaskers, stickers, versiering, deurhanger, etc.) en vormgeving zeer aantrekkelijk (tekeningen van zon, maan, etc.).”

“Ik had ook een sterk moment van verbinding met mijn zoontje tijdens de voorbereiding van het feest. Samen slingers maken en ophangen, ballonnen opblazen. In feite was het toen al geslaagd.”

“Er zijn zeker voldoende activiteiten en steeds met een leuke twist.”

“Het was een supertof feestje! De kinderen vonden het ook fijn dat ze zelf mee hun activiteiten konden kiezen.”

close menu